Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když se proslavila v pochybné reality show Love Island, nyní se Malin Andersson věnuje mnohem bohulibější činnosti. Jako motivační řečník se snaží na Instagramu povzbuzovat ženy, které si prošly nějakým traumatem nebo jsou nešťastné ze své postavy.

Malin se jim snaží dodat sebevědomí nejen slovně, ale často také ukazuje své oblé křivky bez retuší, aby byly vidět všechny nedokonalosti, které na sobě nachází každá žena. To udělala i na následujícím videu.

„Dámy, jestli plánujete dovolenou, tak vám chci říct, abyste se nestresovaly ze svého těla, protože každé tělo je připravené na bikiny! Já mám o 12 kilo více kvůli lockdownům a je mi to úplně jedno. Oslavujte každou část svého těla a užívejte si to, protože to je ten nejlepší způsob žití,“ vzkazuje.

Andersson si nyní užívá dovolenou na ostrově Svatá Lucie a svých 700 tisíc fanoušků zásobuje snímky v bikinách a někdy i bez nich.

Influencerka si v minulosti sama prošla několika traumaty, která jí dávají nadhled a možnost pomoci ostatním. V roce 2019 Malin přišla o svou dceru Consy, která zemřela na selhání srdce jen měsíc po předčasném narození. A v minulosti také zažila psychické a fyzické týrání od jednoho svého expartnera, který byl za své činy odsouzen na 10 měsíců ve vězení.

Reklama

Další články

Načítám