Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Daniel Hůlka (55) se úspěšně zotavuje ze zranění. Natržená šlacha nohy už srostla, stále si ale při chůzi pomáhá berlí.

"Už je skoro všechno v pořádku, venku ještě chodím s berlí, už jen s jednou. Snažím se nohu příliš nezatěžovat, abych byl v létě naprosto v pohodě. Tři týdny jsem byl poslušný pacient, nešlápnul jsem na to," řekl Super.cz Hůlka v Divadle Na Maninách na představení kostýmů muzikálu Robinson Crusoe, kde ztvárňuje titulní roli.

Jako Robinson nebude na ostrově polonahý. Nadšený je Hůlka z kostýmů, které navrhl výtvarník Josef Jelínek. "Nemám rád nahotu na jevišti, jsem stydlivej. Pepa mě oblékl tak, jak se mi to líbí. Proti nahotě nic nemám, ale patří to jinam," upřesňuje s tím, že na pustém ostrově by Robinson ani nahý být nemohl.

"Akorát by se tak spálil. Robinson chodil v kozím oblečku a s palmovým listem nad hlavou místo slunečníku," dodal Hůlka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám