Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Joe Lara (†58), který se proslavil v 90. letech rolí Tarzana, tragicky zahynul i se svou ženou Gwen Shamblin Larou (†66) při pádu letadla. Spolu s nimi havárii nepřežilo dalších pět lidí.

Letoun se skupinkou se zřítil nedaleko jezera Percy Priest ve státě Tennessee v sobotu kolem jedenácté dopoledne. Podle prohlášení, které otiskl The New York Times, měl namířeno na Floridu.

Mezi mrtvými byl i zeť Gwen Brandon Hannah, spolu s dalšími lídry Remnant Fellowship Church, komunity věřících, kterou Gwen založila v roce 1999.

Joe, vlastním jménem William Joseph Lara, prorazil jako herec v 80. letech, jeho přelomovou rolí byl Tarzan v televizním snímku Tarzan na Manhattanu z roku 1989, roli si pak zopakoval v seriálu Tarzanova neuvěřitelná dobrodružství. Herecky aktivní byl do roku 2002.

V posledních letech se s manželkou, známou dietoložkou, objevovali v youtubové sérii Life with Gwen and Joe. Gwen po sobě zanechala dvě dospělé děti z předchozího vztahu, Joe dospělou dceru.

Reklama

Další články

Načítám