Hlavní obsah
Článek

Po několika měsících opět v divadle. Jiřina Bohdalová (92) se kvůli pandemii už nějakou dobu před diváky neobjevila. My jsme ji však před několika dny měli možnost v divadelním prostředí zastihnout. Na pozvání svého kamaráda a režiséra Zdeňka Zelenky (66) přišla zhlédnout muzikál s hity Waldemara Matušky Láska nebeská, a tentokrát tak trochu jako supervizorka.

„Jiřina Bohdalová přišla zkontrolovat práci, kterou jsme odvedli za dobu zkoušení na muzikálu Láska nebeská,“ sdělil Zdeněk Zelenka. „Na generálce byly samozřejmě ještě drobné chyby. Jiřina je náročný divák a přísný kritik. A jak já dávám připomínky hercům, tak vždy dostávám připomínky od Jiřiny a za to jsem upřímně rád,“ dodal režisér ke generálce, kde byla herečka prvním divákem.

Ty další přivítá Divadlo Broadway v následujících dnech, a to v sérii představení uspořádaných jako poděkování zdravotníkům za jejich práci v době covidu. Hlediště divadla sice zelo při generálce stále prázdnotou, nervozita by se však dala krájet. „Ve chvíli, kdy jsem se dozvěděl, že přijde paní Bohdalová, tak jsem měl nervy. Tréma ale rychle opadla. Viděl jsem, že si chvílemi i zpívala, tak doufám, že jsme jí udělali radost,“ svěřil Vojta Drahokoupil, který se stejně jako kolegové těší na diváky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám