Hlavní obsah
Článek

Herec Václav Neužil letos oslaví jedenácté výročí s manželkou Lenkou Neužil Stárkovou, se kterou má skoro čtyřletého syna Vincenta. Jak jméno jeho ženy napovídá, sympatická Lenka je sestrou hvězdy seriálu Most! Eriky Stárkové (39). Na první pohled se může zdát, že jsou dokonce dvojčata. Zeptali jsme se herce, co říkal na to, když mu manželka poprvé představila sestru, která jako by jí z oka vypadla. S překvapením jsme zjistili, že jejich příběh začal úplně jinak.

„Já jsem Eriku znal dřív než Lenku, protože jsme oba byli v Brně, a ani jsem nevěděl, že má nějakou ségru. Erika má taky vystudovanou JAMU jako já, znal jsem ji o hodně dřív,“ objasnil Super.cz herec.

Spojitost mezi nimi nehledal ani poté, co začal randit se svou budoucí manželkou. „Pak jsem začal chodit s Lenkou, a to jsem zase nevěděl, že je Erika její sestra,“ překvapuje Václav Neužil, se kterým jsme se setkali během tiskové konference k seriálu Lajna 3.

Zajímalo nás, jestli si manželku se sestrou někdy pletl. „Asi nikdy jsem si je nepletl. Ono je to něco jiného, když jste uvnitř té rodiny, tolik to nevnímáte. Hlavně, když jsem začal chodit s Léňou, byla blonďatá, a Erža měla tmavé vlasy,“ vysvětluje herec známý ze seriálu Čtvrtá hvězda či filmu Bába z ledu.

Většina lidí si sestry plete, a tak se Lenka občas nevyhne situacím, kdy ji fanoušci za Eriku považují. „Chudák Lenka si musela hrát na Dášu z Mostu!, aby se vyhnula vysvětlování. Kolikrát odkývala, že je to ona. Nebo když jim řekla, že to není ona, tak jí stejně nevěřili a mysleli si, že se za to schovává, aby ji nechali být. Mají to těžký, holky...,“ dodává s nadsázkou herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám