Hlavní obsah
Článek

Přítel, chůva a ochránce Ivety Bartošové (†48), říčanský podnikatel Josef Rychtář (65), opět ukázal svou pravou tvář. Po zveřejnění našeho článku, v němž nám jeho podvedená manželka Darina Rychtářová (66) nepřímo potvrdila, že si zpěvačka u ní v domě způsobila ošklivé zranění ramene kvůli nestřízlivému stavu, začal opět kopat kolem sebe. "Manželka vám lhala, je to p*ča!" zuřil do telefonu Rychtář.

"A vy jste gauner," doplnil pak směrem k redaktorovi Super.cz partner Ivety a ihned hovor ukončil. Toho následně v příspěvku na Facebooku označil daleko vulgárnějšími výrazy. Jeho rozčílení se nemůže nikdo divit. Několik měsíců se snaží přesvědčit veřejnost o tom, že nyní má Iveta alkohol pod kontrolou. Po pádu ze schodů Iveta svým zoufalým pláčem v médiích a výkřiky o strašlivé bolesti vyvolávala v národu soucit, který samozřejmě opadl, když se objevila zpráva, že ke zranění došlo pod vlivem alkoholu.

Když už se objeví na veřejnosti ve stavu, v jakém jiní lidé bývají po probdělé noci s flaškou v ruce, snaží se Rychtář novinářům namluvit, že jde o vliv prášků. Proto se mu nehodí, aby vycházely články, které oficiální verzi o špatném psychickém stavu Bartošové vyvracejí a ukazují na pravděpodobně skutečného viníka jejích potíží.

Bartošová již několik zranění měla. Před pěti lety ji s podřezanými zápěstími odvezli do nemocnice, oficiálně ale pouze nešikovně upadla na skleněnou mísu. Během manželství s Jiřím Pomeje pak měla pořádného monokla pod okem. O fyzické násilí prý nešlo, jen o potíže se stabilitou...

Reklama

Další články

Načítám