Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednadvacetiletá dcera proslulého kuchaře Gordona Ramsayho Holly promluvila ve svém novém podcastu 21 & Over With Holly Ramsay o sexuálním napadení a léčbě v psychiatrickém zařízení, kterou následně podstoupila.

Holly přerušila studium na univerzitě a nastoupila do soukromé nemocnice Nightingale, kde se léčila tři měsíce. Diagnostikovali jí tam posttraumatický syndrom, který se u ní vyvinul následkem dvou sexuálních napadení, deprese a úzkosti.

Útočníky nejmenovala a o incidentech, které se jí přihodily v 18 letech, promluvila až po roce.

„Prostě jsem to pohřbila někde hluboko ve své mysli a snažila se žít dál, jak nejlépe jsem mohla. Rodina mi byla nesmírnou oporou. Je skvělé, že mám tolik sourozenců, sblížilo nás to a s rodiči jakbysmet,“ uvedla.

Od svého pobytu v léčebně podstupuje třikrát týdně terapie. „Je to proces, ale doufám, že inspiruji ostatní, aby se nebáli mluvit a vyhledali odbornou pomoc, a že budou konverzace o psychických problémech vnímány jako normální.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám