Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka Victoria Principal (61) se stala hvězdou díky dnes již legendárnímu seriálu Dallas. A přestože od natáčení uběhlo již více než 30 let, představitelka Pamely Ewing vypadá stále výborně.

Victoria si o vánočním víkendu vyšla na nákupy do ulic Malibu s neznámým přítelem. V halence sladěné s kozačkami a kabelkou a v mladistvých kapsáčových džínách působila svěže a uvolněně. Není však tajemstvím, že k jejímu vzhledu jí částečně dopomohlo i dřívější manželství s plastickým chirurgem Harry Glassmanem. Victoria se totiž nejrůznějším omlazujícím zákrokům nebrání, avšak trvá na tom, aby její vizáž byla stále přirozená a ona si zůstala podobná.

Principal, jež zářila v seriálu Dallas od roku 1978 a manželku seriálového Bobbyho Ewinga hrála devět let, se však již do opětovné spolupráce s dalšími hvězdami seriálu v podání Larryho Hagmana (J.R.), Patricka Duffyho (Bobby) nebo Lindy Gray (Sue Ellen) nehrne. Nově natočená série přitom bude mít na televizní stanici TNT premiéru již v létě.

Victoria se narodila v roce 1950 americkému vojákovi, který sloužil v Japonsku, a kvůli němuž se rodina často stěhovala. Za své dětství a mládí proto Victoria vystřídala na 17 různých škol.

Herečka si v roce 1978 vzala Christophera Skinnera, ale po dvou letech se rozvedli. Poté randila s idolem dívčích srdcí Andy Gibbem, po roce mu však dala ultmátum, „Vyber si: buď drogy, nebo já“, po dalším roce se s Gibbem Principal rozešla. Následovalo manželství s Harry Glassmanem, které ztroskotalo po 21 letech v roce 2006.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám