Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Václav Neužil (41) se představí i ve třetí řadě úspěšného seriálu Lajna, který se odehrává v hokejovém prostředí. Přiznává, že zahrát si hokejistu bylo jeho snem. „Hokej je můj nejoblíbenější sport. Umím bruslit, což je dost velká výhoda, proto jsem vlastně tady,“ svěřil Super.cz

Herec, kterého známe ze seriálů Čtvrtá hvězda, Svět pod hlavou nebo filmu Zátopek, který má kvůli covidu odloženou premiéru, má s manželkou Lenkou skoro čtyřletého syna Vincenta. Během lockdownu, kdy práce výrazně ubylo, se mohl alespoň naplno věnovat rodině.

„Tu loňskou jarní karanténu jsme trávili tak, že jsme si pronajali domeček v Dobřichovicích v kempu a byli jsme tři měsíce v takovém kemping stylu, což bylo skvělý. Dělali jsme oheň, grilovali, chytali ryby, pozorovali veškerou faunu a floru kolem Berounky. Letos se ho chystám učit na kole,“ prozradil nám herec.

Malý Vincent už tátu dokonce poznává na obrazovce. „V zimě opakovali Čtvrtou hvězdu, viděl první díl, přišlo mi, že se u toho nudí, protože to přece jenom není pro malé chlapce. A zrovna včera, když jsem ho uspával, tak na mě vybafnul, že mi ten pán vzal kytaru a co s ní udělal... Vůbec jsem nevěděl, o čem mluví, protože já nejsem kytarista, ani žádnou kytaru nevlastním. Pak mi došlo, že mluví o Čtvrté hvězdě, kde mi Ivan Trojan, který hrál mého strejdu, v ději vezme kytaru a prodá ji,“ podělil se o historku se synkem herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám