Hlavní obsah
Článek

Herečka Emma Thompson se v rozhovoru v The Jonathan Ross Show rozpovídala o tom, jak dopadlo její poslední setkání s princem Williamem (41).

V roce 2018 ji v Buckinghamském paláci prin William gratuloval k získání titulu dámy (ekvivalent mužského sira) a při té příležitosti mu prý Emma nabídla polibek. „Princ William byl naprosto fantastický. Dokonce jsem mu poté napsala dopis jako fanynka. Řekla jsem mu tehdy, že jsem v němém úžasu, jak vysokým mužem se stal, a že bych mu asi neměla dávat pusu, na což mi odpověděl, že nejspíš by to tak bylo lepší,“ odvyprávěla setkání Emma.

„Poté jsem se ho začala ptát na to, jak se má, ale požádal mě, abychom už nemluvili o něm, ale že ten den je o mně. Tak úžasný muž to je,“ dodala herečka, která už dříve uvedla, že má Williama ráda odjakživa a že ho zná od jeho dětství díky přátelství s princem Charlesem.

Emma se s Williamem nedávno viděla znovu, ale jen skrze obrazovku počítače. Společně s herečkou Emmou Stone (35) se s vévodou a vévodkyní z Cambridge pobavili o filmu Cruella, který byl poté párem promítán při jejich návštěvě ve Skotsku.

Reklama

Další články

Načítám