Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před třemi měsíci se muzikálová zpěvačka Pavlína Ďuriačová stala maminkou. Přestože je na mateřské dovolené s prvorozeným synem Adamem, odehrát si několik představení před publikem si po roce bez zpívání neodpustila.

„Strašně jsem se těšila. A po roce mě to hrozně baví,“ svěřila se Super.cz muzikálová zpěvačka, kterou jsme potkali na zkoušce představení Láska nebeská. Ten půjde po několika měsících zkoušení poprvé před publikum, a to v rámci několika představení uspořádaných pro zdravotníky.

Zatímco do teď trávila Pavlína všechen čas se svým synem, na celý týden roli maminky vyměnila za práci v divadle, a byla tak od malého Adama poprvé sama. „Jsem na mateřské, ale naštěstí mám kolem sebe strašně fajn lidi, včetně mojí maminky, která se o malého bez problémů postará. Stejně ale chodím s telefonem a očekávám reporty z domova, co se zrovna děje,“ svěřila se zpěvačka, která před otěhotněním prošla velikou změnou.

Podařilo se jí zhubnout neuvěřitelných 62 kilogramů. S kily za pár měsíců plánuje opět zápasit. „Zůstaly mi kila po porodu. I přes zdravou stravu jsem během těhotenství nabrala 27 kilo, takže moje srdce trpělo. Něco málo mi zůstalo, teď si nemůžu dovolit to redukovat, musím počkat, až dokojím, a pak se do toho zase opřu. Protože v postavě před otěhotněním jsem se cítila skvěle,“ svěřila se Pavlína, která se dostala na velikost S+ (nejmenší velikost v plus size), na což je hrdá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám