Hlavní obsah
Seznam Advertorial
Článek

Dokonale padnoucí spodní prádlo dokáže s postavou i sebevědomím ženy udělat hotové divy.

Mnoho žen ale bohužel stále netuší, který střih podprsenky či kalhotek je pro ně ten pravý, a dokonce ani to, jakou mají velikost. Zjistěte, kde vám pomohou nejen s velikostí, ale podělí se s vámi také o cenné rady.

Při koupi spodního prádla je ideální znát nejen svou správnou velikost, ale může se hodit znát i triky odbornic a řídit se jimi. Odbornice na slovo vzaté najdete jednoznačně v prodejnách se spodním prádlem Le Chaton, které jsou vyhlášené tím, že odsud odchází spokojená každá žena. Ať už díky tomu, že má konečně perfektní spodní prádlo a že dobře nakoupila, nebo proto, že si odnáší mnoho cenných rad.

Vaše křivky vyniknou v sametové kolekci Audacieuse flock značky Chantal Thomass

„Máme několik typů zákaznic. Naše stálé zákaznice, které si k nám chodí dělat radost pravidelně, těší se na nové kolekce prádla a také už vědí přesně, jaká velikost i střih jim sedí. Dále k nám chodí budoucí nevěsty, které chtějí mít ve svůj den D úžasné spodní prádlo ladící se střihem šatů. Pak ženy, které jsou nespokojené s nabídkou řetězců nebo třeba řeší svou nestandardní velikost či tvar prsů a chtějí konečně skvěle sedící prádlo, které bude kvalitní a bude dobře vypadat po mnoho let. A samozřejmě k nám zavítá mnoho žen, které si chtějí jen udělat radost nákupem hezkého spodního prádla,“ popisuje usměvavá vedoucí prodejny Le Chaton v pražské Vodičkově ulici.

Barevná kolekce Fraicheur tropic značky Antigel vás rozzáří

Výběr ideálně padnoucího prádla začíná s metrem v ruce. Je potřeba si pečlivě změřit obvody pod prsy a přes prsa. V Le Chaton ale vaši velikost odhadnou už při vstupu do prodejny. „Pokud se úplně přesně netrefíme hned na začátku, během zkoušení rychle zjistíme, která velikost či střih je to pravé, ale trefíme se většinou už při odhadu,“ vysvětluje vedoucí prodejny.

Trik, který zaručí, že prsa budou v podprsence na svém místě, naučí zákaznici asistentka ve zkušební kabince. S „uložením“ pomůže, názorně předvede, proč je to tak důležité, a nechá zákaznici si postup vyzkoušet, aby si jej zažila. To je velká výhoda oproti tomu, když je žena na zkoušení prádla sama bez odborné asistence.

Podprsenka ideální pro nevěsty - bílá Dressing Floral značky Lise Charmel s odepínacími ramínky

Správně zvolená velikost podprsenky dokáže dokonce opticky ubrat několik kilogramů. Tím, že prsa nebudou směrovat v nepadnoucích košíčcích do podpaží, ale směrem dopředu, bude hrudník působit subtilněji a zároveň pas štíhleji, záda se automaticky narovnají. V prodejnách Le Chaton, které najdete v Praze, Dolních Břežanech, Plzni a v Brně, kromě podprsenek a k nim ladících kalhotek pořídíte také plavky v různých střizích, korzety, košilky a další.

Kvalitní a dobře padnoucí obuv už je pro mnoho žen standardem, spodní prádlo, které nosíme na holé kůži každý den, ale velice často zanedbáváme, doslova se odbýváme nekvalitními kousky. Vyzkoušejte si i vy, jaký je to pocit mít na sobě krásné prádlo z kvalitních materiálů, které bude bezchybně sedět a udělá z každých ňader přednosti.

Více o prádle a značkách, které najdete v Le Chaton, si můžete přečíst na e-shopu Le Chaton nebo v magazínu Le Chaton, který je plný rad a tipů a samozřejmě také fotografií.

Romantická a zároveň i svůdná kolekce Roses du soir značky Antinéa

Foto: Le Chaton
Velmi oblíbená podprsenka z kolekce Andora značky Simone Pérèle je unikátní díky příjemnému materiálu 3D spacer
Foto: Le Chaton
Plavky ikonické značky Gottex z vás udělají v létě bohyni

Barevné květy na tmavém pozadí vás okouzlí v kolekci Fleurs de nuit značky Lise Charmel

Plavky jako stvořené pro plnější poprsí nabízí v kolekci Atuona značka PrimaDonna

Oblékněte své křivky do nádherné květinové kolekce Desir en Fleur značky Lise Charmel

Opravdu stylové plavky najdete u značky Agua Bendita

Vyzkoušejte kolekci Sophora značky PrimaDonna, její rafinované šňůrkové zdobení v dekoltu si zamilujete

Sportovní podprsenka která podpoří všechny vaše výkony - Panache Sport

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Super.cz

Další články

Načítám