Hlavní obsah
Článek

Vrací se tam, kde její kariéra v roce 2009 začala. Monika Bagárová (29) opět usedne do porotcovské lavice soutěže Česko Slovenská SuperStar. „Ano, chystám se do poroty SuperStar,“ potvrdila Super.cz zpěvačka.

Popová princezna dlouho zvažovala, jestli znovu přijme roli porotkyně. Před rokem se totiž stala maminkou a chtěla si být jistá, že se jí podaří pracovní povinnosti skloubit s těmi rodičovskými. První castingová kola by měla s ohledem na protikoronavirová opatření probíhat online způsobem, což mamince roční dcery významně pomůže.

Na natáčení televizních přenosů pak bude mít Monika dceru nablízku. „Ruminka bude mít v zákulisí svou místnost, kde ji budou hlídat rodiče. V péči se budeme střídat,“ popsala svůj plán Bagárová.

Maminka a dcera jsou zatím ve velmi úzkém spojení. „Stále kojím, a tak si nedovedu představit, že by ji hlídal někdo jiný,“ vysvětluje Monika Bagárová, která doufá, že nová pracovní příležitost napomůže určité fázi osamostatnění. „Aspoň si Ruminka odvykne od kojení,“ krčí rameny Monika Bagárová.

V průběhu šesté řady byla Monika Bagárová již těhotná. Zpěvačka porodila pár dní před samotným finále, a tak se ho osobně nemohla účastnit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám