Hlavní obsah
Článek

Karin Babinská se kromě režírování věnuje také psaní a na svém kontě má už tři autorské knižní počiny. Poslední titul Hvězdy na cestě je román, a v tomto žánru hodlá pokračovat i nadále. Pomalu se připravuje na psaní čtvrté knihy.

„Teprve je to ve fázi, že rozepisuju námět. Nejsem grafoman, neumím si sednout a psát. Já o tom strašně dlouho přemýšlím, o čem vlastně vůbec budu psát, a když už konečně najdu nějaký námět, tak ho velmi precizně zpracovávám, aby do sebe všechno zapadalo,“ svěřila Super.cz blondýnka.

S manželem Richardem Krajčem (46) vychovává tři děti. Muzikant má z předchozího vztahu dceru a syna, Karin dcerku. V domě tudíž není na psaní moc klidu ani prostoru. Blondýnka si nakonec vybudovala pracovnu venku na zahradě. „Schovávám se tam a v klidu tvořím. Mám tam absolutní ticho, někdy se to i hodí na spaní, když je člověk unavený. Mám tam křeslo, spaní v sedě mi nevadí,“ přiznává spisovatelka.

Krajčovi jsou milovníky zvířat. Na zahradě jim pobíhají tři psi, horní patro domu obývá kocour a část zahrady patří želvám, o které se stará hlavně frontman kapely Kryštof. „Máme jich 11, ale jedna je mimo domov. Je to náš samec Karel a jel nakrýt nějakou samičku. Odjel si trošku užít, uvidíme, jestli z toho budou malé želvičky,“ usmívá se Karin a dodává, že její manžel vybudoval na zahradě i speciální „želvárium“, kam želvy ubytoval. Jedno želvárium mají i na svém statku, kam vyjíždí v létě s celou rodinou a želvy vozí s sebou. Želvám patří u nich doma nejen část zahrady, ale třeba i garáž.

„Normální člověk má v garáži auto, my ho tam sice máme, ale polovinu garáže zabírá zimoviště pro želvy, které Richard vybudoval, aby se tam mohly hezky v zimě zahrabat do hlíny. Půl roku spí a na jaře se můžou vyhrabat,“ dodává s humorem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám