Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Naomi Campbell (53) minulý týden překvapila fanoušky oznámením, že se poprvé stala maminkou. O okolnostech narození holčičky Naomi mlčí, nastínila však, jak radostný okamžik proběhl.

„Muzika je pro mě nedílnou součástí života. Stala jsem se matkou a poslouchala u toho Boba Marleyho,“ svěřila se na svém youtubovém kanále No Filter With Naomi.

Podle zdrojů magazínu People Naomi toužila být maminkou posledních deset let a je nyní nadšená. Její blízké prý nešokovalo, že si s rodičovstvím dala na čas, neboť si vždy vše dělala po svém.

Modelka vlastního otce nikdy nepoznala a vychovávala ji převážně babička. Aktuálně žije v Americe, kde má také přítele, jehož totožnost zatím neodhalila.

O tom, že se plánovala stát maminkou, věděla pouze hrstka nejbližších přátel a členů rodiny. K rozhodnutí došla prý během první vlny pandemie, kdy se také rozhodla zvolnit pracovní tempo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám