Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Milují vaše holčičky nejrůznější domečky pro panenky? Co takhle nějakou změnu? Nyní si s hračkami Sylvanian Families mohou ve svém pokojíčku postavit klidně celé město kompletně vybavené tím nejdůležitějším.

Dokonalý příbytek pro celou rodinu

Ve městě nesmí chybět dostatečně velký domek, ve kterém se pohodlně zabydlí celá rodina panenek. Třeba takový patrový dům se světly je skvělou volbou. V jeho spodním patře si můžete vybudovat příjemný obývací pokoj s kuchyní pro setkávání celé zvířecí rodinky. V horním patře zase nechybí dětské pokojíčky a ložnice s koupelnou. Díky kompletnímu příslušenství, které obsahuje třeba nábytek nebo i vybavení s různými efekty, je hraní mnohem zábavnější.

Foto: mrakyhracek.cz
Sylvanias Families patrovým dům se světly

Obchody v ulici nesmí chybět

V pořádně vybavené ulici nesmí chybět ani nejrůznější obchody, kde si místní obyvatelé budou moci nakoupit vše potřebné. Zahrajte si na prodavače potravin nebo si zajděte do krámku nakoupit a doplňte si všechny potřebné zásoby. Nesmí chybět ani butik s módou, kde se mohou panenky obléknout pro nejrůznější příležitosti.

A až přijde chuť na něco dobrého a nezdravého? Pro milovníky masa tu je skvělá šance, jak si pochutnat. Vesničkou totiž pravidelně projíždí pojízdný vůz a prodavač přímo v něm nabízí skvělé a voňavé hotdogy. Takové dobrotě místní rozhodně neodolají.

Cukrárna a zmrzlinové auto pro zmlsané jazýčky

Kromě obchůdků nesmí ve městě chybět ani něco pro zmlsané jazýčky. V létě tak přijde vhod osvěžení pomocí zmrzliny. Postavte si zmrzlinový stánek a nalákejte místní zvířecí obyvatele na lahodné osvěžení. Vhod přijde i cukrárna, kde mohou místní posedět. Až dostanou zvířátka chuť na něco sladkého, jednoduše vyrazí do místní cukrárny na nějaký ten dortík, zákusek nebo šálek kávy. Stačí jen na prodejní pultík vyskládat všechno, co je právě v nabídce a zákazníci se jen pohrnou.

Foto: mrakyhracek.cz
Sylvanias Families karavan

Stylový domek na pláži

K moři nemusíte jen na dovolenou. Nyní si můžete postavit stylový domek na pláži. K němu nechybí ani krásné příslušenství v podobě bazénu, houpačky, nábytku a malých roztomilých zvířátek. Ta mohou podniknout třeba výpravu za pokladem, který je tu určitě někde dobře schovaný.

Další články

Načítám