Hlavní obsah
Článek

Jak jsme již informovali, moderátor a učitel Vladimír Kořen se raduje z narození čtvrtého potomka, syny Vladimíra. Super.cz prozradil, jak s manželkou jméno pro synka vybírali.

„O jménu jsme debatovali. I děti ve škole U Říčanského lesa hlasovaly, jestli Vladimír po mně a mém tátovi, nebo Jan,“ svěřil nám moderátor oblíbeného pořadu Zázraky přírody.

V úvahu dokonce připadalo pojmenovat nejmladší ratolest podle parťáka ze Zázraků přírody Maroše Kramára, se kterým jsou už roky sehranou moderátorskou dvojicí. „Do týmu Zázraků přírody jsem pustil myšlenku, že by se mohl jmenovat Maroš Kořen. Ten nápad Maroše asi paralyzoval, protože chvíli nekomunikoval,“ říká s humorem novopečený tatínek.

Přestože porod s manželkou absolvoval už počtvrté, ani tentokrát se nevyhnul nervozitě. „Byl jsem pěkně rozklepaný, ve druhé fázi porodu trochu problémů přinesla pupečníková šňůra, ale tým to zvládl perfektně a není snad zázračnější chvíle, než když slyšíte první nadechnutí i pláč děťátka. Přitiskne se na hruď k mamince a očima poprvé poznává světlo světa,“ rozněžnil se šťastný moderátor.

Poslední porod hodnotí jako zatím největší zážitek. „Byl jsem u všech porodů a teď to bylo úplně nejlepší. Věda, medicína i lidé se za desítky let neuvěřitelně posunuli. Tady se dělají opravdové zázraky,“ dodává Vladimír Kořen.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám