Hlavní obsah
Článek

Interpretka slovenských hitů Pri oltári, Ta nie, Jablčko nebo Horehronie se stala poprvé maminkou! Zpěvačka Kristína Peláková (33), uměleckým jménem Kristína, přivedla na svět prvního potomka. Těhotenství i porod se jí podařilo skvěle utajit.

„Ahojte, ozývám se po delší době s mojí krásnou novinkou, kterou s vámi chci sdílet. Začátkem května jsem se stala mámou, narodil se mi chlapeček Radoslav,“ pozdravila své fanoušky na sociálních sítích zpěvačka.

Radostnou zprávu si nechávala několik týdnů pro sebe, stejně jako těhotenství. V prosinci loňského roku se objevila naposledy ve společnosti, když byla hostem slovenské televizní show. Tou dobou už nosila pod srdcem miminko, ale nedala na sobě nic znát. Zpráva proběhla médii až o tři měsíce později, když se o těhotenství nevědomky zmínil její manžel a současně i manažer Marián Kavulič (41), který se taktéž raduje z miminka. Slovenským médiím prozradil, že je vše v nejlepším pořádku, všichni jsou zdraví a doma.

S manželem randila brunetka dlouhých jedenáct let. V roce 2016 se v Košicích za přítomnosti nejbližší rodiny vzali. Protože si pár úzkostlivě střeží své soukromí, o detailech obřadu či narození miminka se v médiích ani na svých sociálních sítích více nevyjádřili.

Reklama

Další články

Načítám