Hlavní obsah
Článek

Věčný rebel Pete Doherty (42), který proslul kromě muziky vztahem s modelkou Kate Moss (50) a řadou eskapád, jež většinou zahrnovaly alkohol a drogy, si konečně adaptoval o něco zdravější životní styl. Rocker se přestěhoval do Normandie s přítelkyní Katiou de Vidas a vypadá lépe než kdy dřív.

Alkohol vyměnil za vodu a proflámované noci za spánek, a jak mu to svědčí. Oblíbil si také francouzské sýry a společenskou hru pétanque. Už neholduje drogám, ale dobrým koktejlem prý nepohrdne.

„Pete už není takový rebel. Zklidnil se, usadil a váží si dobrých věcí v životě,“ uvedli jeho přátelé. Muzikant přibral, což přisuzuje hlavně sýrům a pečivu. Rád si také přispí, a to je velká změna. Byly doby, kdy probděl třeba šest dní v kuse, jak sám přiznal.

„Miluji spánek, momentálně jsem celkem čistý, přestal jsem brát heroin a ketamin a ujíždím si na sýru,“ popsal změnu.

Pete byl v minulosti neřízená střela, to mu vyneslo mnoho fanoušků, ale také způsobilo řadu problémů. Nesčetněkrát byl zatčen za držení drog a v roce 2012 byl vyhozen z luxusní léčebny v Thajsku, protože měl údajně špatný vliv na ostatní pacienty a neměl v úmyslu odvykat.

V letech 2005-2007 byl v turbulentním vztahu s Kate Moss, dokonce přiznal, že ji v té době požádal o ruku. Zpěvák má ze vztahu s Lisou Moorish náctiletého syna Astila a s modelkou Lindi Hingston má dceru Aisling.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám