Hlavní obsah
Článek

Jste-li fanoušky ságy Stmívání, možná jste si hned v prvním filmu všimli, že Emmett v podání Kellana Lutze s sebou má v kavárně, kde dojde k představení Cullenových, podivnou věc - sáček plný vajíček natvrdo. Režisérka Catherine Hardwicke konečně vysvětlila, co má podivná rekvizita znamenat.

Vajíčka v ději neměla žádný význam, herec s nimi nic nedělal. Po vstupu do kavárny a usednutí pytlík položil na stůl. O to víc detail pozorné fanoušky dráždil a lidé rozjížděli diskuze na sociálních sítích. A zatímco herec na dotaz magazínu Insider odpověděl, že si to tajemství vezme do hrobu, režisérka byla sdílnější.

„Jednou jsem Kellana viděla, jak si nese pytlík vajíček, asi tucet vajec natvrdo. A říkala jsem si, co to má sakra být? Snad se nechystá všechno sníst!“ Ale chystal, kvůli dietě, na které právě byl.

„Začala jsem se strašně smát. A řekla si: Ok, když má Emmett vejce, tak je musí vzít do té scény, protože to bylo prostě bizarní. Takhle to bylo, prostě zcela nepředvídatelný detail, který skutečný Kellan dělal,“ směje se ještě dnes při vzpomínce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám