Hlavní obsah
Článek

Herečka Zdeňka Žádníková (49) má celkem čtyři děti, a to v různých věkových kategoriích. A podle všeho půjdou některé z nich v máminých šlépějích. Někdejší hvězdu Rodinných pout jsme potkali na tiskové konferenci nového kanálu Prima Star, kam dorazila s dcerou Zuzankou. Tu čeká první natáčení.

„Zrovna nám zavolali, že Zuzanka vyhrála reklamu na velký irský projekt. Bude poprvé v životě točit reklamu, moc hezkou a hranou, tak se na to moc těší,“ svěřila se Super.cz nadšeně herečka.

„Vyžaduje to hodně pantomimické a taneční schopnosti, a ty má Zuzanka na sto procent,“ svěřila se Žádníková, která je na své děti pyšná a od hraní je neodrazuje.

„Velké věci vznikají náhodou. Takhle jsme Andrejku vzali na kostýmovou zkoušku Ať žijí rytíři a získala hlavní roli. Se Zuzanku jsme jeli z flétny a vzala jsem ji do castingové agentury a rovnou si ji zapsali. Většinou mají zkušenost s tím, že děti herců jsou extrovertní povahy a snáz se s nimi pracuje,“ prozradila herečka, která bude na obrazovkách k vidění opět jako Ivanka z Rodinných pout. Televize Prima bude totiž na novém kanálu reprízovat ty nejoblíbenější pořady ze svého archivu.

Reklama

Další články

Načítám