Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přátelé patří k nejpopulárnějším americkým seriálům. Partička kolem Rachel, Rose, Phoebe, Chandlera, Joeyho a Moniky se vrátí na televizní obrazovky ve vzpomínkovém díle. Diváci, kteří si tento seriál zamilovali, si ale jistě pamatují i menší role.

Jednu z nich si zahrála Jane Sibbett (58), která ztvárnila první Rossovu (David Schwimmer) manželku Carol, jež ho opustila kvůli ženě.

Jane Sibbett neztrácí úsměv.

S Rossem ale ještě stihne otěhotnět a přivede na svět syna Bena. Sympatická blondýnka bude už za dva roky šedesátnicí a je stále velmi vitální a herecky aktivní. Velká milovnice psů vypadá skvěle a je divácky velmi oblíbená.

Naposledy si zahrála například ve filmech Svatba snů, Hvězda na střední či v romantickém snímku The Naughty List.

Na filmovém plátně se objevila už v 80. letech. Diváci ji měli možnost vidět v populárních seriálech Matlock, Jump Street 21, Chůva k pohledání nebo Jacke a Tlusťoch. Vedle herectví se Sibbett věnuje také produkci a režii.

Herečka se roku 1992 vdala za scenáristu Karla Finka. Manželství se jim ale před pěti lety rozpadlo. Mají spolu celkem tři děti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám