Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve videu magazínu People, které vzniklo ke vzpomínkovému dílu Přátel, dostali prostor všichni ze šestice seriálových kamarádů. Nejvíce pozornosti vzbudil Matthew Perry, reakce fanoušků jej ale nejspíš nepotěšila. Po zhlédnutí videa hromadně vyjadřovali své obavy o hercovo zdraví.

Diskuzi a otázky, zda je seriálový Chandler v pořádku, vyvolal nejen vzhled, který však není jiný než na snímcích z posledních let, ale také jeho špatně srozumitelná mluva. Britský deník The Sun nyní uvedl, že za tím stojí stomatologický zákrok, který herec těsně před natáčením podstoupil.

„Matthew přišel na setkání (v dubnu) a členové jeho týmu uvedli, že ten den podstoupil akutní zubní zákrok. To ovlivnilo jeho pohodu i to, jak se cítil. Jak jsme pochopili, měl bolesti, a proto mumlal,“ cituje deník svůj zdroj.

„Je jasné, že po takovém zákroku nechce člověk natáčet, ale stalo se,“ uvedl na konto komentářů, které se na sociálních sítích objevily. „Matthew všechny kolem ubezpečil, že je střízlivý a není třeba se bát,“ dodal zdroj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám