Hlavní obsah
Článek

Promování unikátního návratu Přátel na obrazovky je v plném proudu a hrdinové oblíbeného seriálu poskytují rozhovory jako na běžícím pásu. Zástupkyně něžného pohlaví Lisa Kudrow (57), Courteney Cox (59) a Jennifer Aniston (55) odpovídaly na dotazy reportérky z Access Hollywood a padla i otázka, která slavná osobnost, jež se v seriálu objevila, patřila k jejich nejoblíbenějším.

Herečky jmenovaly řadu hvězd, včetně Paula Rudda, Reese Witherspoon, Bena Stillera nebo Seana Penna. A Jennifer nezapomněla ani na svého exmanžela.

„Pan Pitt byl skvělý, byl fantastický,“ vzdala mu hold a kolegyně souhlasně přitakaly. Aniston byla za Brada Pitta (60) provdaná v letech 2000-2005. Herec se objevil v jedné z epizod osmé řady, zahrál si Rossova kamaráda ze střední Willa, který už od školy neměl Rachel (Aniston) v lásce.

Speciál Přátelé zase spolu uvede HBO 27. května a diváci tak znovu uvidí oblíbenou šestici pěkně pohromadě. Shledání po letech se neobešlo bez emocí.

„Myslím, že nikdo z nás netušil, jak moc emotivní bude zase se podívat na plac. Vidět ho přesně, jak byl. Prostě jsme se všichni rozbrečeli,“ přiznala Cox.

Reklama

Další články

Načítám