Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kaliforňanka Stephanie Seymour (43) patří do stejné gardy modelek jako Cindy Crawford (45), Claudia Schiffer (41) nebo Naomi Campbell (41) a podobně jako tyto módní stálice si i ona udržela po čtyřicítce štíhlé a pořádně sexy tělo. Že se rozhodně nemá za co stydět dokázala během dovolené v karibském letovisku celebrit Saint-Barthélemy, kde v pondělí řádila v moři v rafinovaně střižených bílých plavkách.

Seymour začala s modelingem již ve 14 letech a koncem 80. a během 90. let se objevila mnohokrát v prestižním plavkovém vydání magazínu Sports Illustrated nebo na obálkách časopisů jako Vogue nebo Elle. Stephanie byla rovněž jednou z prvních modelek pracujících pro Victoria’s Secret a v neposlední řadě dvakrát pózovala pro Playboy, a to v březnovém čísle 1991 a v únorovém o dva roky později.

Smyslná Američanka se ve světě módy rozkoukala rychle. Již v 16 letech začala chodit s Johnem Casablancou, ředitelem velké modelingové agentury Elite Model Management. Dvojice spolu nějaký čas žila, ale Seymour nakonec vztah ukončila.

Následovalo roční manželství s kytaristou Tommy Andrewsem, s nímž má syna Dylana. Románek si přožila i s Axlem Rosem z Guns N‘ Roses. Krátce po jejich rozchodu začala chodit s miliardářem Peterem Brantem, který byl v té době ženatý a měl pět dětí. Seymour a Brant se vzali v roce 1995 a zplodili tři potomky. Jejich manželství se rozpadlo v březnu 2009.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám