Hlavní obsah
Článek

Hlas dabérky a dabingové režisérky Miriam Chytilové (55) je už leta spojený s herečkou Jennifer Aniston (55). Dabovala ji jako Rachel v seriálu Přátelé, ale i ve většině filmových rolí. Miriam přiznává, že si Jennifer za ty roky velmi oblíbila, a tak trochu si ji přivlastnila. Podělila se s námi o jednu historku, kdy ve filmu s Aniston musela nadabovat jinou herečku, s čímž se jen těžce smiřovala.

„Stal se takový omyl, že nějaký producent chtěl nadabovat film a měl jako podmínku, že budu mluvit Jennifer. Bylo to v době, když ještě nebyla tolik slavná a tomu režisérovi to nějak uteklo, protože Jennifer tam neměla hlavní roli, ale myslel si, že ji bude mít. Dopadlo to tak, že mi dal nadabovat jinou herečku,“ svěřila Super.cz Miriam Chytilová s tím, že Jennifer Aniston už byla ve filmu nadabovaná od další české dabérky Martiny Hudečkové.

„Musím říct, že jsem vůbec nebyla sto to nadabovat. Když spolu měly jako kamarádky dialogy, tak jsem začínala mluvit na Jennifer. Bylo to strašný,“ vzpomíná. Krásná Aniston se její české představitelce svými rolemi tak vryla pod kůži, že si ji oblíbila i jako osobnost, a kdyby měla možnost, ráda by se s ní setkala.

„Hrozně mě baví. Je opravdu výjimečná a oblíbená po celém světě. Dokonce musím říct, že když ji opustil Brad Pitt, tak jsem to strašně prožívala, hrozně jsem žárlila na Angelinu Jolie, možná víc než ona. Úplně hrozně jsem mu to nepřála, když se jí tohle stalo,“ přiznává Miriam.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám