Hlavní obsah
Článek

V životě neměla Olga Lounová (43) větší koncertní pauzu než v době koronavirové pandemie. Zpěvačka se prý ale rozhodně nenudila. „Mám aspoň čas na tvorbu. Připravila jsem několik videoklipů pro mě a třeba i pro mou malou sestru. Bylo to akční období tvorby, ale samozřejmě už mi chybí koncerty, vystoupení, muzikály. Už je to dlouhé,“ prozradila Super.cz Olga, která pomáhá s rozjezdem kariéry své mladší sestře Elišce.

Zpěvačka si naštěstí nemusela hledat práci mimo obor, jako někteří její jiní kolegové, kteří skončili jako pokladní v supermarketu, či třeba poslíčci. „Stále moderuju online. Mám i online příjmy. Jsem jeden z těch šťastných umělců, kteří to zvládají a nemusí jít pracovat jinam. Je mi líto těch umělců, kteří jsou závislí hlavně na živých vystoupení,“ řekla nám na obnovení výstavy Timeless Blanky Matragi v Obecním domě.

Prý by se ale klidně uživila rukama: „Jsem vystudovaná učitelka, tak bych asi učila. Také ráda stříhám a točím videa, tak bych možná dělala nějakou obrazovou kreativu.“

Kvůli protikoronavirovým opatřením Lounová nemůže odjet do Spojených států, kde funguje rovněž jako zpěvačka. „Zatím to není možné. Mám sice pracovní vízum, ale pokud člověk není občan, nebo nemá zelenou kartu, tak už tam víc jak rok nemůžu. Kdo ví, jestli se mi bude chtít vůbec odjet. Začíná se mi v Česku docela líbit,“ směje se Olga Lounová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám