Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mnoho rodičů si vroucně přeje, aby jejich ratolesti věřily na Ježíška co možná nejdéle. Započetím školní docházky ale u většiny dětí bere legenda o batoleti, které rozdává na Štědrý den dárky, za své. V domácnosti Martiny Gavriely (45) se víra ve štědrého Ježíška daří udržovat i přesto, že dceři Jessice je deset let a syn Antonio letos oslavil už osmé narozeniny.

„Jelikož náš nejmladší trpí lehkou mozkovou disfunkcí a hyperaktivitou, tak se u nás stále věří na Ježíška. Ve finále je to vlastně moc roztomilé,“ rozplývá se Martina. „Toník byl v sedmém nebi, protože uvěřil, že otisky tlapek na zahradě jsou od sobů, kteří přivezli Ježíška s dárky. Neuvědomil si, že je vytvořil náš pes,“ popisuje modelka zážitek z letošních Vánoc a jedním dechem pobaveně dodává: „Tohle zjištění ho v existenci Ježíška jen utvrdilo a historku vypráví na potkání.“

Syn blonďaté krásky prý na Štědrý večer běhal po satelitním městečku, kde celá rodina žije, a hledal Ježíška. „To je přesně to, co dělá Vánoce krásné,“ rozplývá se Martina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám