Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kelly Osbourne (39) hubne před očima. Shodila už 40 kilo a vypadá bezvadně. Fanoušci zpěvačce sice fandí, ale některým se zdálo, že si Kelly k novému vzhledu dopomohla plastikami. Spekulace lezou krkem i samotné Osbourne, a tak se k nim rozhodla na sociální síti vyjádřit.

„Vždycky jsem velmi upřímná a otevřená o tom, kdo jsem a co dělám se svým tělem. Nikdy jsem nepodstoupila žádnou plastiku. Nemám zákroky v obličeji, nechávám si pouze aplikovat injekce do rtů, čelisti a čela. Nelžu, ale děkuji vám za kompliment,“ vzkázala.

„Pojďme se už na ty drby vykašlat, nemůžete ze mě mít prostě radost?“ vyzvala sledující. Kelly se netají ani tím, že v roce 2018 podstoupila tubulizaci žaludku. Od té doby se jí daří hubnout a váha nekolísá, jako tomu bylo v minulosti.

Kvůli syndromu temporomandibulárního skloubení, který zhoršuje pohyb čelisti, jí také aplikovali do obličeje injekce.

„Bylo to velmi špatné. Jednou z věcí, které to pomohly zastavit, byly injekce do čelisti. Ty trochu zeštíhlily můj obličej. Tehdy si lidé začali všímat, že jsem zhubla. Úplně mi to změnilo tvář,“ nechala se slyšet v minulosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám