Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šestadvacetiletá maminka Tempany Broadbent z australského Brisbane měla odmalička špatné stravovací návyky, které v kombinaci s přejídáním způsobily, že přibírala jedno kilo za druhým.

Vše se ještě víc zhoršilo po porodu dcery, kdy se dostala až na váhu 90 kilogramů. Se svou postavou i zdravotním stavem nebyla vůbec spokojená. Sice rozhodně nepatřila mezi morbidně obézní ženy, ale s nadváhou se necítila vůbec dobře.

Australanka se cpala hranolkami, čokoládou a nejrůznějšími polotovary, které ji ale vždy nasytily jen na chvilku, a tak je konzumovala čím dál víc. Po porodu byla se svou postavou a životním stylem opravdu nespokojena. Devět měsíců po narození dcery se rozhodla kompletně změnit životní styl. Dnes byste ji vůbec nepoznali!

Tempany zahájila trénink ve fitku, každý den chodí na procházky a počítá si příjem kalorií. Samozřejmě změnila jídelníček a přestala se přejídat. Vynechala nezdravé potraviny a začala pravidelně jíst v menších porcích. Během jednoho roku zhubla třicet kilo a dnes se cítí jako nový člověk.

Cvičení ve fitku se stalo jejím novým koníčkem, a dokonce ji oslovily fitness značky, aby se stala jejich tváří, což jí jako mamince zajistilo hezký příjem navíc. Jak jí to dnes sluší, si prohlédněte v galerii.

Reklama

Další články

Načítám