Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězdy seriálu Přátelé se po letech opět potkaly na televizních obrazovkách. A zdaleka se nejednalo jen o starou dobrou známou partičku Rachel, Moniku, Phoebe, Chandlera, Rosse a Joeyho. V Přátelích se objevil i herec James Michael Tyler (58), který si zahrál barmana Gunthera.

Ten patřil k věrným ctitelům Rachel (Jennifer Aniston). V seriálu ji zaměstnal jako servírku, ač byla v této profesi úplně nemožná. Líbila se mu ale natolik, že ji nedokázal jen tak vyhodit.

Gunther z Přátel dnes vypadá úplně jinak!

Gunther byla sice malá a nenápadná role, přesto dokázala seriál okořenit. Tento sympatický barman s obarvenými bílými vlasy dnes vypadá úplně jinak než v legendárních Přátelích. S brýlemi a vousy byste ho sotva poznali!

A role v Přátelích je pro něj dodnes nejslavnější. Sice se objevil ještě v seriálech Scrubs: Doktůrci či Sabrina – Mladá čarodějnice, ale díru do světa neudělal.

A jak se vlastně dostal ke své nejslavnější barmanské roli? Stačilo mu opravdu málo – jako jediný z uchazečů uměl nejlépe ovládat přístroj na capuccino. A to rozhodlo! Diváci ho uvidí i ve speciálním díle Přátel. Jinak se naposledy objevil na obrazovkách loni v krátkometrážním snímku The Gesture and the Word. Za roli dokonce dostal hereckou cenu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám