Hlavní obsah
Článek

Hodně jejích kolegyň během pandemie přibralo, protože pohyb na jevišti nahradily fyzicky méně náročnými aktivitami. Tereza Kostková (47) je výjimkou, protože štíhlounkou postavu se jí podařilo udržet. Prozradila nám, jaký má recept.

Velkou motivací je pro ni pes. "Chodíme denně na dlouhé procházky a tím myslím opravdu dlouhé. Vzhledem k tomu, že si to můžu dovolit, chodím na dvou nebo tříhodinové a některé dny třeba chodíme i čtyři hodiny. Miluju to. Strašně ráda chodím," řekla Super.cz s tím, že své udělalo i srovnání hektického režimu, který měla před pandemií. "Tím se to tělo zklidnilo a srovnalo," míní.

Přidala ale další sport. "Díky tomu, že na Slovensku točím film, kde hraju instruktorku jógy, musela jsem ji začít cvičit každý den. Tam nejde o postavu, tu můžete mít jakoukoli, ale potřebuju vypadat na kameře důvěryhodně, ohnout tělo tam, kam se ohnout má. Musí to být uvěřitelné. Takže i tou jógou jsem si trochu přihřála polívčičku," usmívala se.

Po čtyřicítce sekla naopak s během, který mívala ráda. "Čím je člověk starší, tím lepší je pro tělo dělat jógu než běhat," vysvětlila ještě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám