Hlavní obsah
Seznam Advertorial
Článek

Už odmalička měla Dara Rolins problémy s dýcháním vlivem neprůchodné nosní dírky. To by byla jistě nepříjemnost pro každého člověka, ale pro zpěvačku, tanečnici, jednoduše člověka, který je v jednom kole, to byla téměř pohroma. Potíže se jí podařilo vyřešit až nedávno. Co všechno musela absolvovat a co konečně pomohlo, aby teď mohla dýchat čistě a volně?

Foto: Lukáš Kimlička
Aroma difuzér ZOE používá Dara pro navození pohodové atmosféry v interiéru

"Už v dětství se mnou rodiče jezdili do nemocnice v Banské Bystrici, kde se snažili vyřešit můj fatální problém s dýcháním," vzpomíná zpěvačka Dara Rolins na prvopočátky toho, kdy se z jejího nosu stalo veřejné téma. Aby mohla volně dýchat, musela totiž podstoupit několik operací. "Ano, v rané dospělosti jsem cítila potřebu upravit ho i z estetického hlediska, přičemž se ale nevylučovalo, že tím vyřešíme i můj nadále trvající problém s dýcháním," popisuje a dodává, že se ale nepovedlo ani jedno, ani druhé.

Navštívila lékaře v mnoha zemích

Za další léčbou a nápravou odjela do Los Angeles, Madridu, dokonce i koronavirové "prázdniny", kdy se nekonaly žádné akce, využila k návštěvě dalšího lékaře, který se specializuje právě na tuto problematiku, tentokrát v Kyjevě. "V tomto případě nešlo o estetický zákrok, řešila jsem primárně a výlučně dýchání, které mi zejména u zpívání extrémně komplikovalo život. Můj problém se tu konečně vyřešil a já konečně dýchám pravou a levou dírkou, lehce a zhluboka, jak jsem si vždycky přála," říká šťastně.

Zvlhčovač vzduchu EVA v ložnici pro plnohodnotný spánek

Estetickou stránku věci už po letech trápení zase tolik neřeší: "To, jestli se teď někomu líbím méně, víc anebo vůbec, mi je díky tomu povznášejícímu pocitu svobodného nádechu úplně jedno. Vím, že z hlediska tvaru není můj nos dokonalý, to mi nemusí nikdo říkat, i já mám oči," směje se.

Dýchat zhluboka a jen čistý vzduch

Aby svým "novým", konečně stoprocentně funkčním nosem dýchala opravdu naplno, dbá na to, aby dýchala co možná nejčistější vzduch. A protože ví, že ovzduší v interiéru je až pětkrát více znečištěné než to venkovní a že znečištěný vzduch může mimo jiné způsobit i podráždění nosu, nechtěla nic riskovat a pořídila si domů speciální čističku vzduchu, která kromě bakterií, pylu nebo prachu dokáže zachytit dokonce i 99,9 % virů chřipky A, což se v dnešní době hodí dvojnásob.

Nový ROGER od Stadler Form nesmí chybět u Dary v kuchyni

Čistička vzduchu ROGER od značky Stadler Form díky patentovaným filtrům zničí i nečistoty, které jsou 313krát menší než lidský vlas. Kromě toho díky svým chytrým funkcím a snímačům dokáže informovat i o stavu ovzduší v okolí, a tak přesně víte, co se kolem vás děje.

"Už proto, že jsme v poslední době trávili tolik času doma, jsem ráda, že jsem se i v bytě mohla zhluboka nadechnout příjemného a svěžího vzduchu. Navíc mě baví, že si můžu čističku propojit s chytrým telefonem a pohodlně ovládat. Její minimalistický design pak krásně osvěží i interiér," pochvaluje si zpěvačka. Nejen čistý, ale právě i svěží vzduch pak zajistí ještě zvlhčovač EVA od stejné značky, který efektivně udržuje požadovanou vlhkost vzduchu.

Foto: StadlerForm
Čistička vzduchu ROGER je i krásným doplňkem interiéru
Foto: StadlerForm
Kompletní nabídka ROGER čističek vzduchu

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Super.cz

Další články

Načítám