Hlavní obsah
Článek

Hlas herce Rudolfa Kubíka (55) známe nejen z divadelních jevišť, ale také z dabingu. A během jedné z cest právě do studia se stal účastníkem dopravní nehody, kterou nezavinil.

„Jel jsem do dabingu na Prahu 4, zrovna kolem projíždělo policejní auto s majákem, kterému jsme všichni dali přednost. Policejní vůz však naboural do vozu vedle mě a vedlejší auto se namáčklo na mě a zdemolovalo mi téměř celou pravou stranu,“ řekl Super.cz herec.

Z nehody, která na čas zastavila provoz na silnici, byl vyděšen a na chvíli i doslova v šoku. Naštěstí ale nemusel vyhledat lékařskou pomoc. „Dabing jsem musel zrušit a jsem moc rád, že se mi naštěstí nic nestalo, tedy kromě toho, že auto je nepojízdné,“ řekl s tím, že se jednalo o jeho první dopravní nehodu v životě. Zároveň měl nervy, zda stihne odpolední zkoušku v divadle.

„Zkoušku muzikálu Láska nebeská v Divadle Broadway jsem naštěstí stihl. Máme týden generálních zkoušek na představení, která odehrajeme začátkem června pro zdravotníky jako poděkování za jejich práci v době covidové pandemie,“ dodal závěrem.

Reklama

Další články

Načítám