Hlavní obsah
Článek

Když nám zpěvák Marian Vojtko (50) prozradil, že vytvořil svoji vlastní kosmetickou řadu, dost nás tím překvapil. Navíc mu k ní měl natáčet spot jeho kamarád Vašek Noid Bárta (43). Když se ti dva sejdou, obvykle z toho totiž nic seriózního nevznikne. A dělat s oběma najednou rozhovor znamená spoustu žertíků a výbuchů smíchu.

"Uvědomuju si to a nikdo z nás by to nechtěl. Ale nastává můj filmařský vrchol, protože točit reklamu pro Mariana Vojtka by chtěl úplně každý a já mám to štěstí, že si jako režiséra a toho, kdo to vyrobí, zvolil mě," řekl Super.cz se smíchem Vašek, který tedy připustil, že kamarádovu kosmetiku ještě nevyzkoušel. "To bych byl krásně vyhlazený jako on," pokračoval ve stejném duchu.

Natáčení ale pojal vážněji. "Design vypadá moc pěkně a mě baví točit i produktové reklamy," vysvětloval a popsal, jak bude vypadat natáčení, ze kterého vám přinášíme záběry, které natočila jeho partnerka Eliška Grabcová. "Dodělám pod to i muziku, vložím jeho siluetu. Bude to pěkné. Až tohle uvidí David Beckham, tak to bude chtít taky," uzavřel opět s humorem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám