Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako král si může dovolit všechno. Václav Vydra (68) byl již před časem korunován vládcem jihočeského pohádkového království. "Naštěstí nemám žádnou zodpovědnost a zase tolik toho po mně nechtějí, jen se občas někde ukážu," řekl Super.cz herec, který se stal kmotrem pamětní bankovky Švejkovka v Muzeu fantastických iluzí. A vzal tam i svoje dva obří hafany, i když psi mají vstup zakázán.

"Král může skoro všechno. Ale moji psi se mnou chodí skoro všude, jsou zvyklí. Ne, že by byli tak poslušní, ale mají mě rádi. Třetím rokem, co jsme si je vzali z útulku, jsou mojí součástí, a odvděčují se nám opravdu královsky," svěřil se Vydra, že bez své malé smečky, psa Buda a fenky Buffy, nedá ani ránu.

"Pořídili jsme si je ve stejný den, ale každého v jiném útulku. Seznámili se až u mě v autě. Nechtěl jsem, aby byl doma jeden dřív než druhý. Vyřízený z toho byl náš kocour, který tam žil sedm let před nimi, a já mu tam přivedl tyhle dva vrahouny. Ale přežil to a už jsou kamarádi. I na koně si zvykli velice brzo a mají vždycky hroznou radost, když se mnou mohou na vyjížďku," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám