Hlavní obsah
Článek

Za poslední rok si před živým publikem příliš nezahrál. Herec Ján Jackuliak ale rozhodně v době pandemie neusnul na vavřínech. Začal na sobě makat a podařilo se mu zatočit s kily navíc.

„Když byla ta první vlna pandemie, tak jsem začal psát. Seděl jsem doma, popíjel jsem prosecco a zničehonic jsem začal psát texty, povídky a knihu. Začal jsem se věnovat i hudbě, udělal jsem svůj projekt a také jsem začal psát scénáře do seriálů,“ svěřil se Super.cz herec, známý mimo jiné ze seriálu Ordinace v růžové zahradě.

„Nestrávil jsem koronu tím, že bych ležel a stěžoval si. Makal jsem na sobě, psal jsem, hudbu jsem dělal a dostal jsem nabídku na film, takže jsem začal makat na postavě. Zhubnul jsem čtrnáct kilo,“ svěřil se Ján Jackuliak, který prošel pořádnou proměnou.

„Mám ale tříletého syna a tomu jsem se věnoval nejvíc. Neskutečně jsme se sblížili,“ svěřil se herec, který se nyní vrací na prkna a s kolegy Peterem Pechou a Tomášem Novotným chystají premiéru nového představení Vše o mužích.

I tam předvede svou novou formu. „Myslím si, že si ženská část publika přijde na své, protože je tam striptýz a jsou tam choreografie,“ svěřil se herec na zkoušce v divadle Studio DVA.

Reklama

Další články

Načítám