Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na španělském ostrově Tenerife už se Zuzana Belohorcová (48) s rodinou celkem zabydlela. Po přestěhování z Miami bydlela slovenská moderátorka několik měsíců v Marbelle, ale tamní počasí se rodině příliš nezamlouvalo, a tak znovu zabalili kufry a našli si nové bydlení na Kanárských ostrovech.

A jak to vypadá, právě tady je Zuzana šťastná. Podnebí a příroda jí totiž připomíná Ameriku, kde poslední roky žila. „Máme pronajatý třípatrový dům s bazénem a s krásným výhledem na celé pobřeží,“ řekla Super.cz moderátorka, která si slunné dny na ostrově užívá v plavkách.

„Cítím se trošku jako v Miami, kde jsem nikdy neřešila, co mám na sobě oblečené. Neřešila jsem vlasy a nejlepším make-upem byla pro mě přirozeně opálená pokožka a vlasy slepené od soli. Ráno jsem si nahodila legíny, tílko a tenisky, po obědě zase šlapky a plavky na pláž. Musím se přiznat, že mě začíná bavit tento ostrovní život,“ svěřila se Belohorcová a pochlubila se svou figurou v plavkách.

V bikinách dala na odiv především své bujné vnady, a jak sama přiznává, právě takhle tráví většinu dní. Na ostrově už si moderátorka našla také svého trenéra, se kterým si dává pravidelně do těla. Jak to tak vypadá, právě na Tenerife bude Belohorcová s rodinou zase doma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám