Hlavní obsah
Článek

Osmá řada zábavné show Tvoje tvář má známý hlas zná své vítěze. O zlato se naprosto nečekaně dělí dva vítězové – David Gránský (32) a Hana Holišová (43). Na třetím místě skončil Albert Černý (34).

„Stala se opravdu mimořádná situace, protože to se nikdy nestalo, aby vítězové byli dva najednou, osmá řada má naprosto výjimečně dva vítěze,“ oznámil moderátor Aleš Háma (50).

V posledním díle show plné proměn s podtitulem Šampioni ohromil Gránský coby Michael Jackson. Píseň They Don't Care About Us mu perfektně sedla a povedla se i podoba s králem popu.

„Jsem sakra dojatý, ale ne z toho vítězství, protože já ten pořad prostě miluju, baví mě na tom ta férovost, a tohle je toho důkazem,“ neskrýval nadšení Gránský, který poděkoval všem od maskérů po režii.

Z vítězství se radovala i vynikající Hana Holišová. Ta ve svém posledním vystoupení bodovala coby Lady Gaga s písničkou Bang Bang (My Baby Shot Me Down).

„Strašně moc chci poděkovat úplně všem, svým blízkým za obrovskou podporu a trpělivost, vám za neuvěřitelnou atmosféru, něco krásného jsme zažili a já jsem za to strašně vděčná, doufám, že se aspoň trocha z toho, co jsme tady zažili, přenesla i na televizní obrazovky,“ přála si Holišová.

Vítězové získali 150 tisíc korun, které věnují na Fond ohrožených dětí a Nadačnímu fondu dětské onkologie Krtek.

Který vítěz Tváře se vám líbil víc?
Hana Holišová
67,1 %
David Gránský
32,9 %
Celkem hlasovalo 24618 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám