Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po rozchodu s Leošem Marešem (47) se Hanka Svobodová (35) stala pro chtivé boháče horkým artiklem. Její mobilní telefon plní denně desítky esemeskových pozvání na rande. Ve většině případů se však jedná o zadané nebo ženaté muže. A Hanka se netají tím, že okroužkovaní chlapi pro ni tabu rozhodně nejsou.

„Ženatý by mi nevadil. Už jsem si zvykla na to, že tyhle typy přitahuju,“ směje se Svobodová. Svůj kontroverzní názor modelka jedním dechem vysvětluje: „Pokud by šlo jen o papír a ten chlap by to měl stejně vyřešené s manželkou, jako to měl Leoš, tak v tom nevidím problém.“ Svobodová se jako milenka rozhodně necítila nepatřičně a dokonce měla i výborný vztah s Leošovou manželkou. „Fungovalo to. Monika je skvělá ženská. Nepanovaly mezi námi žádné rozepře,“ říká.

Modelka v současné době výběrové řízení na budoucího partnera nepořádá. „Rozhodně někoho cíleně nehledám, užívám si volnosti. Až přijde někdo zajímavej, tak se uvidí,“ říká Hanka. Svobodová se po rozchodu pravidelně vídá se svým expřítelem Marešem. „Máme spoustu společných přátel, často se potkáváme v baru nebo na večírcích. Občas si spolu zajdeme i na oběd. Lea mám stále ráda jako kamaráda a člověka,“ uzavírá modelka.

Zášť prý Hanka nechová ani k jeho současné partnerce Míše Kociánové. „V minulosti jsme se párkrát setkaly pracovně, ale osobně se neznáme, tak se k ní nemůžu vyjadřovat,“ říká Hana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám