Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikdy nebyla žádné tintítko a její ženské tvary byly u Miluše Bittnerové (46) vždy předností. Po narození dnes již skoro dvouleté dcery Betynky se ale herečce stále nepodařilo, dostat se na vytouženou váhu.

„Šlo to výborně samo dolů, a pak se to zastavilo. Stojí za tím hormony. Taky si myslím, že je to i mým věkem,“ nechala se slyšet herečka a jedním dechem dodala: „Dělám pro to všechno, ale zatím to nejde.“

Váha u Milušky úzce souvisí s psychickou pohodou. „Když nespím, jsem nervní, nemám čas a nejím, tak přibírám. Já jsem ten typ člověka, který přibírá, když nejí, což je nejvtipnější. Nevím, jestli to tak někdo má, ale u mě to tak funguje. Čím méně jím, tím víc tloustnu, takže já vážně musím jíst pravidelně, abych nepřibírala,“ vysvětlovala.

Bittnerová se ale kvůli několika přebytečným kilům nehroutí. „Nikdo po mně nechce, abych předváděla plavky a já slibuji, že se do toho nepohrnu." Citlivé téma o váze zakončila s humorem: „Moc to neřeším. Mám jiné starosti. Navíc mám hroznou výhodu, už mi není dvaadvacet a nehlásím se na Miss.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám