Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Michal David (63) je po půl roce, kdy v době lockdownu pobýval ve Španělsku na ostrově Tenerife, zpět doma. Má za sebou první dávku očkování proti covidu-19 a těší se opět před publikum.

"Byli jsme půl roku na Tenerife a už jsem zpět, jsem v plném pracovním procesu. Napsal jsem song pro mladou teenagerovskou formaci Mango, dnes právě natáčíme videoklip. Už mám za sebou jedno malé vystoupení a těším se opět, že se vše vrátí do normálu," řekl Super.cz Michal David.

Na Tenerife se také snažil pracovat. "Něco jsem tam dělal, muziku jsem psal, ale jsem rád, že se to zase začíná rozjíždět. už jsem zpíval partě chlapů a kamarádů na oslavě narozenin," prozrazuje.

Michal má kladný názor na očkování a za sebou už má první dávku. "10. června jdu na druhou. Vždycky při jakékoli pandemii musela přijít vakcína, která to zastavila. Já podporuji očkování a věřím kapacitám, které ho doporučují. když se všichni proočkujeme, tak budeme mít klid," dodal s tím, že prakticky žádné nežádoucí účinky nepozoroval.

"Trošku mě bolela ruka, dalo se to vydržet. Jinak mi nic nebylo. Uvidíme, jak to bude u druhé dávky," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám