Hlavní obsah
Článek

Všichni jsme to věděli, ale až teď je to tutovka. Když Iveta Bartošová (†48) začala tvrdit, že si kvůli tmě a schodům v domě svého současného milence Josefa Rychtáře (65) natloukla, a kvůli tomu si zranila později operované rameno, většině bylo jasné, že to nebyla jen náhoda. To, o čem se nyní mohlo jen spekulovat, konečně víme jistě. Iveta nezvládla abstinenci a jako mnohokrát předtím se i tentokrát zranila pod vlivem alkoholu.

Informaci nám nepřímo potvrdila manželka Ivetina přítele Josefa Rychtáře. Tu jsme zastihli v přítomnosti jejího stále ještě muže a ptali se jí, zda nám může upřímně zodpovědět, jak to se zraněním Bartošové bylo. "Slíbila jsem, že nepůjdu proti němu. A jsou věci, o kterých bez jeho souhlasu mluvit nebudu," pronesla nejprve. Jenže Rychtář na její žádost pravdu potvrdit odmítl. "Pepa nechce, abych to řekla. Prý bez komentáře," uvedla Darina Rychtářová (66), kterou manžel poblázněný do Ivety opustil. Pak ale připustila, že všichni dobře vědí, jak to v září se zpěvaččiným pádem ze schodů bylo.

A na reakci redaktora, že její muž je sice Bartošovou okouzlen, ale přes jeho snahu jí pomoci, ji patrně nedokáže od pití odstavit, reagovala slovy: "To máte pravdu. Naopak, je to ještě obráceně. Vůbec o tom nepochybujte," dodala.

A jak na informace, z nichž je patrné, že historka o pádu kvůli tmě neobstojí, reagoval Rychtář? "Nevím, co vám potvrdila manželka, ale já tehdy u toho nebyl. Spal jsem po noční, s Ivetou byla manželka a syn. Když jsem pak k Ivetě přišel, necítil jsem z jejích úst žádný alkohol," říká. Bartošovou tehdy neodvezli na vyšetření z důvodu, že před domem stáli fotografové. A ti by asi nejspíš viděli, že Iveta Bartošová nebyla zrovna v úplně střízlivém stavu...

Reklama

Další články

Načítám