Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sympatický herec Jesse Spencer (42) se do povědomí diváků dostal díky roli doktora Roberta Chase v populárním seriálu Dr. House. Toho v seriálu peskoval představitel hlavní role Hugh Laurie. V době, kdy seriál vznikal (2004), byl Spencer ještě mladíček, kterého pro jeho nevinný kukuč zbožňovaly fanynky po celém světě.

Dnes už populární herec vyzrál a na svém kontě má samozřejmě i jiné velké role. Kvůli natáčení seriálu Chicago Fire, kde hraje hasiče, na sobě začal makat a výrazně zmužněl. V jednu chvíli jeho tvář zdobilo i mužné strniště, ale dnes už opět hraje bez vousů. Ještě před Dr. Housem o sobě dal vědět coby Billy Kennedy v seriálu Neighbours.

Diváci ho měli možnost vidět také ve snímcích Smrt pod ochranou církve, Proti proudu či Holky z lepší společnosti. Sympatický Australan je také hudebně nadaný. Od roku 2008 je členem skupiny Band From TV, kde hrají herci z nejrůznějších amerických seriálů.

Na natáčení Dr. House se zamiloval do své kolegyně Jennifer Morrison. Spencer ji roku 2006 dokonce požádal o roku, ale ke svatbě nikdy nedošlo. Pár se rok poté rozešel. Loni se tak na Floridě oženil se svou dlouholetou přítelkyní, vědeckou pracovnicí Kali Woodruff.

Reklama

Další články

Načítám