Hlavní obsah
Článek

Jitka Boho (32) se před časem neubránila slzám, když v přestrojení za Ivetu Bartošovou (†48) zazpívala pohádkovou píseň Tři oříšky. V posledním finálovém kole show Tvoje tvář má známý hlas dojde na slzy taktéž, a to díky vzkazu, který si pro Jitku připravila produkce. Brunetku během natáčení potěšila její dcera Rosálka (5).

„Maminko, mně se na tobě líbí, jak zpíváš tancuješ, a těším se, až přijdeš z Tváře,“ posílá vzkaz dívenka. Přes potlesk a prvotní smích z roztomilého vyznání vyhrknou zpěvačce slzy.

Emoce budou zřejmě cloumat i se všemi ostatními, protože jejich společná cesta v 8. řadě show tímto večerem končí. Diváci se mohou těšit na čtyři hlavní finalisty Hanu Holišovou (43), Martu Jandovou (49), Alberta Černého (34) a Davida Gránského (32), ale také na další letošní šampiony, včetně Jitky.

„Myslím, že nebudu mluvit jenom sama za sebe, ale všichni litujeme toho, že ještě není pár dalších dílů. Opravdu jsem si to užila, asi i více než tu svoji čtvrtou řadu. Byla jsem taková uvolněnější a myslím, že se opravdu sešli skvělí lidi, skvělá parta. Moc bych si přála, aby nám to vydrželo a vídali jsme se i nadále,“ dodává dojatá Jitka.

Reklama

Další články

Načítám