Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Pohyb by měl být naší denní součástí a pokud jste se ještě nerozhýbali, tak neváhejte.

Uděláte pro sebe to nejlepší

Foto: A3 sport
Více

Foto: A3 sport

Komerční sdělení

Tréninkem posílíte nejen své tělo, ale i psychiku, která je pro všechny, obzvlášť teď, nesmírně důležitá. A přiznejme si, že i to, v čem cvičíme, nám přidá nebo ubírá na sebevědomí i na výkonu. V A3 SPORT jsme pro Vás připravili pár tipů v čem trénovat. Navíc do 6. 6. máme pro všechny členy klubu A3 SPORT extra slevu 15 % na vybrané tréninkové oblečení.

Stabilita, volnost pohybu a odvod potu

Foto: A3 sport
Více

Foto: A3 sport

Komerční sdělení

Tréninkové oblečení a boty by se měly přizpůsobit tvému tréninku. Oblečení na trénink je vyrobeno z materiálu odvádějícího pot a jeho střih tě neomezuje v pohybu. Během celého tréninku tě tak nebude nic rušit a budeš v pohodě. Chytré technologie odvádí pot od kůže na povrch látky, kde se rychle odpaří. Díky tomu zůstaneš v suchu a pohodlí a můžeš se plně soustředit na svůj trénink.

Do každé tělocvičny, na každé cvičení, kdykoliv

Foto: A3 sport
Více

Foto: A3 sport

Komerční sdělení

Bota Nike Legend Essential 2 má plochou stabilní patu, pružnou vrstvu pod prsty a oporu po stranách. Vynikající přilnavost tě podrží při posilování, HIIT, cvičení na strojích i ve skupinách. Tyhle boty si nejde nezamilovat a máme je v dalších dvou barevných kombinacích.

Těžko na cvičišti, lehko na bojišti

Foto: A3 sport
Více

Foto: A3 sport

Komerční sdělení

Bota Nike MC Trainer kombinuje ve všestranném provedení stabilitu, odolnost i pružnost, takže je ideálním parťákem na trénink. Plynule přecházej od vzpírání v posilovně k dynamickému cvičení i na umělé trávě. Bota tě podrží při rychlých změnách směru a skvěle stabilizuje nohu při zátěži. Gumová podrážka je pod patou silnější a vepředu tenčí, což zajišťuje pružnost ve špičce při trénování hbitosti. Síťovina v horní části dovoluje nohám dýchat.

Jak se starat o oblečení?

Foto: A3 sport
Více

Foto: A3 sport

Komerční sdělení

Oblečení a boty na trénink dostávají pořádně zabrat a tak zejména oblečení se musí vyprat. Nejprve si přečtěte etiketu všitou na vnitřní straně oblečení, to je základ. U funkčního oblečení se vyvarujte použití aviváže, která by zalepila póry tkaniny a ta by ztratila svoje unikátní vlastnosti. Perte oblečení na ruby a pokud má oblečení zipy, zapněte je. Ale i když Vám vybraný kousek přirostl k srdci a podáváte v něm skvělé výkony, počtem vyprání klesá jeho účinnost. Pokud chcete ušetřit a nejen na tréninkovém vybavení, registrujte se do klubu A3 SPORT a získáte uvítací poukaz na 100 Kč, slevu na další nákup 5 %, narozeninový dárkový poukaz a řadu dalších personalizovaných nabídek. Registraci do klubu si založíš zde:

Další články

Načítám