Hlavní obsah
Článek

Loni se po narození druhé dcery vrátila na televizní obrazovky, ovšem místo do hlavní zpravodajské relace, kde ji po odchodu na mateřskou nahradila Iveta Vítová (40), už jen do poledních a odpoledních zpráv. S moderátorkou Renátou Czadernovou (39) jsme se potkali po dlouhé době, sociální sítě nepoužívá, tak jsme toho museli probrat hodně.

"Teď, když mám dvě děti, tak mám pracovní jen jeden týden v měsíci. Ten je ale velmi intenzivní, protože kromě zpráv nám přibyla ještě práce na TN Live, což je vlastně novinka, že vysíláme online. To mi pak jezdí s dětmi pomáhat maminka z Ostravy, ale podílí se i rodiče mého muže anebo on, protože momentálně má home office," řekla Super.cz Renáta, která je maminkou čtyřleté Adélky a téměř dvouleté Karolínky.

Sice používá slovo muž, ale nikoli manžel, protože vdaná stále není, i když už je dva roky zasnoubená. "Já se vlastně podruhé ani vdávat nechtěla, ale se dvěma dětmi jsem to přehodnotila. Kdy k tomu dojde, ale zatím netuším," svěřila.

Jelikož za ni do hlavních zpráv nastoupila Iveta Vítová, která brzy odejde na mateřskou dovolenou, zajímalo nás, zda se na svoje místo vrátí. "Myslím, že to není otázka na mne. Za mnou nikdo s žádnou informací nepřišel, takže nevím," krčila rameny.

S Renátou jsme se potkali na vyhlášení nejlepších fotoknih, takže jsme se zajímali, zda i ona svým dětem vytváří podobná alba.

"Teprve se k tomu chystám - až bude Kája chodit do školky a budu mít víc času. Když jsem doma, tak se opravdu naplno věnuju dětem, což je vidět i na tom, že nemám sociální sítě. Absolutně nechápu, jak to jiné matky stíhají, že jsou pořád na Facebooku nebo na Instagramu," je vlastně Renáta nejtajemnější hvězdou TV Nova.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám