Hlavní obsah
Článek

Tato informace rozveselí především pány. Žárlivé dámy jistě taky zpozorní. Nymfička Veronika Fasterová (24) je po letech bez partnera. Někdejší hvězda reality show VyVolení – Noví hrdinové před několika týdny ukončila vztah s automobilovým závodníkem a prodejcem luxusním vozů Petrem Matičkou a prý je připravená na nový vztah.

„Jsem šťastně nezadaná,“ prozradila nám modelka erotických aktů a následně se rozpovídala o příčině rozchodu: „Byli jsme spolu skoro tři roky. V poslední době se nám začal měnit pohled na svět. Jak už to tak bývá, tak ze začátku zamilovaný člověk pohlíží na vztah s růžovými brýlemi. Pak si přestane s tím druhým rozumět,“ vysvětluje Fasterová.

„Hodně jsem našemu vztahu věřila. Dokonce jsme spolu bydleli v jedné domácnosti, ale nakonec to nevyšlo,“ říká kráska, která jedním dechem dodává, že za rozpadem vztahu nebyl nikdo třetí.

Veronika je mladá, milá, pracovitá. Navíc vás modelka nebude obtěžovat zbytečnými debatami o teorii relativity a jako hráčka pokeru přinese domů i nějakou tu korunu navíc. Tak pokud vám nevadí, že Veroničiny hambaté obrázky zdobí nejednu kabinu kamionu, tak je to děvče právě pro vás.

Reklama

Další články

Načítám