Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prohlášení vévody a vévodkyně ze Sussexu, že se vzdávají rolí předních členů královské rodiny, šokovalo nejen britskou veřejnost. Od té doby se skloňuje otázka, co za rozhodnutím stálo.

Na tu Harry a Meghan víceméně odpověděli v rozhovoru s Oprah Winfrey, kde prezentovali svůj úhel pohledu. Vévodkyně hovořila o sebevražedných myšlenkách, rasismu, pocitu samoty a odcizení. Interview se dostalo pozornosti po celém světě a rezunuje i dál.

Téma odchodu vévodského páru z Velké Británie je atraktivní i pro šoubyznys a stalo se námětem dalšího filmu americké televize Lifetime.

V pořadí třetí snímek na motivy života Harryho a Meghan, tentokrát s podtitulem Útěk z paláce, si vzal ambiciózní cíl, a to prozkoumat, co se „uvnitř paláce skutečně stalo“, že to vedlo ke stěhování do Kanady a následně do Kalifornie.

Harryho a Meghan ztvární Jordan Dean a Sydney Morton. Natáčet se začne ve Vancouveru, na podzim by se měl snímek dostat k divákům.

Reklama

Další články

Načítám