Hlavní obsah
Článek

Původně byla do role krásné Adrian v sérii filmů Rocky zvažována zpěvačka Cher, nakonec si ji zahrála uhrančivá černovláska Talia Shire a tvůrci dobře udělali. Spolu s hlavním představitelem Sylvestrem Stallonem (77) vytvořili ikonický pár, který si diváci zamilovali.

Od natáčení kultovního snímku z boxerského prostředí uběhlo více než 40 let a hlavní postavy z třicátníků dozrály k důchodovému věku. Zajímavostí je, že ještě před natáčením Rockyho toužil Sylvester Stallone po roli ve filmu Kmotr, ve kterém si nakonec nezahrál. Zato Talia, jakožto sestra režiséra filmu Francise Forda Coppoly ztvárnila jednu z hlavních postav Connie Corleonovou a zahrála si i v pokračování Kmotr 2 a Kmotr 3.

Talia má dnes tři děti. Metthewa Orlanda z prvního manželství se skladatelem Davidem Shirem a Jasona a Roberta z druhého manželství s filmovým producentem Jackem Schwartzmanem. Oba mladší synové se věnují herectví a hudbě a na hraní v důchodovém věku nezanevřela ani jejich maminka, která se objevuje i v aktuálních snímcích americké produkce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám